Comunitat Valenciana

PSPV sobre Port Mediterrani: "La nostra posició sempre va a ser favorable als interessos econòmics de la Comunitat"

  • El portaveu del PSPV i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha assegurat aquest dilluns que la posició del seu partit "sempre va a ser favorable al desenvolupament dels interessos econòmics" de la Comunitat Valenciana, davant la possible reactivació del centre comercial i d'oci Port Mediterrani a Paterna (València).
Jorge Rodríguez en roda de premsa
Jorge Rodríguez en roda de premsa
EUROPA PRESS
Jorge Rodríguez en roda de premsa

"El PSPV mai ha estat tancat a arribar a acords i a buscar solucions que permeten el desenvolupament econòmic i la generació de llocs de treball, que és una de les prioritats del nostre partit", ha assegurat Rodríguez.

El portaveu del PSPV ha evitat valorar el missatge penjat en Twitter pel director general de Comerç, Natxo Costa, qui va dir que no hi hauria Port Mediterrani després de les informacions publicades sobre el respatler de l'ambaixador britànic, Simon Manley, al projecte, com així li'l va traslladar la passada setmana al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a qui li va comunicar que es respectarà la decisió del Consell però va recalcar que el centre compta amb el suport del Govern del Regne Unit.

Rodríguez ha indicat en roda de premsa en ser preguntat per aquest assumpte que es tracta d'una proposta que cal "valorar des del punt de vista del Consell, no només la visió concreta d'un alt càrrec". El portaveu del PSPV també ha assenyalat que el govern autonòmic haurà de valorar què és el que "més interessa" als valencians, alguna cosa que s'avaluarà durant "les pròximes setmanes o mesos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento