Puig té "absoluta confiança" en els contractes d'Igualtat i atribueix la denúncia a "polítiques de distracció" del PPCV
Puig té "absoluta confiança" en els contractes d'Igualtat i atribueix la denúncia a "polítiques de distracció" del PPCV EUROPA PRESS

Puig ha fet aquestes declaracions a Castelló, on ha intervingut en la inauguració de la XV edició de Qualicer, en ser preguntat per la denúncia del PPCV sobre un suposat fraccionament de contractes en serveis de neteja de centres socials d'Igualtat -que dirigeix la consellera i vicepresidenta, Mónica Oltra- i de pagaments per la via d'enriquiment injust que sumarien més de 43,7 milions d'euros, uns fets pels quals Fiscalia ha obert diligències.

El president ha expressat la seua "absoluta confiança amb el funcionament de la Generalitat" i en què "s'han fet les coses de la manera correcta". "Crec que que en el Partit Popular estan passant per un mal moment i estan intentant fer una política de distracció", ha assegurat Puig, qui ha posat a la disposició de la Justícia "tots els documents que formen part de la realitat administrativa" ja que confia en el funcionament de la Generalitat, segons ha declarat.

No obstant açò, ha afirmat que aquesta "no és una qüestió que preocupa en aquests moments". Puig ha sostingut que els assumptes que preocupen al seu govern actualment són "complir amb el programa de govern i el finançament". Al seu juí, "és increïble que algunes comunitats autònomes no vullguen sentir parlar de la reestructuració del deute" i ha reclamat "la part que ens correspon per l'infrafinançament des de l'any 2000".

Consulta aquí más noticias de València.