Comunitat Valenciana

Els detinguts per l'atropellament de Sueca són el conductor que va donar positiu en droga i dos ocupants

  • Els detinguts per la seua presumpta implicació en l'atropellament mortal d'una jove de 19 anys aquest passat diumenge a Sueca (València) són tres homes: el conductor del vehicle, de 23 anys i que va donar positiu en drogues, i els seus dos acompanyants, de 27 i 29 anys, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil.
Les Palmeretes, a Sueca, on va ocórrer l'atropellament
Les Palmeretes, a Sueca, on va ocórrer l'atropellament
GOOGLE MAPS
Les Palmeretes, a Sueca, on va ocórrer l'atropellament

El presumpte autor mortal de l'atropellament es va entregar sobre les 16.45 hores del diumenge en la Comissaria de la Policia Nacional de Torrent, i la Guàrdia Civil es va fer càrrec d'ell i dels altres dos ocupants del vehicle implicat en els fets, un tot terreny que es va donar a la fugida després de l'atropellament.

Al conductor els agents li atribueixen un homicidi imprudent i omissió del deure socórrec, mentre que als acompanyants li investiguen per aquest últim delicte, segons les mateixes fonts.

La jove de 19 anys va morir a primera hora d'aquest diumenge després de ser atropellada en la pedania dels Palmeres de Sueca, on ella estava de festa amb amics en una zona de discoteques.

Hores més tard, i després que es difongueren fotografies del vehicle per a localitzar-ho, el suposat conductor es va presentar les 16.45 hores en la comissaria de Torrent.

L'Ajuntament de Cullera (València), localitat de la qual era veïna la morta, va decretar dos dies de dol oficial i s'ha posat a la disposició de la família. Les banderes dels edificis municipals onegen a mitjana asta durant el dol, amb la consegüent suspensió de tots els actes oficials previstos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento