Comunitat Valenciana

S'entrega el presumpte autor de l'atropellament mortal de la xica de 19 anys a Sueca

  • El sinistre es va produir en la pedania de les Palmeres de Sueca.
  • El supòsit conductor es vaa presentar a les 16.45 h. del diumenge en la comissaria de Torrent.
  • Cullera, localitat de la qual era veïna la jove, ha decretat dos dies de dol oficial.
Coche de la Policía Nacional
Coche de la Policía Nacional
ARCHIVO
Coche de la Policía Nacional

El presumpte autor de l'atropellament mortal de la jove de 19 anys a Sueca (València) s'ha entregat aquesta vesprada en la comissaria de Policia de la localitat valenciana de Torrent, després del que ha sigut detingut.

Es tracta d'un xic de 23 anys que ha relatat als agents que havia patit un accident, segons han informat a Europa Press fonts policials.

La xica ha mort a primera hora d'aquest diumenge després de ser suposadament atropellada per aquest jove, que conduïa un tot terreny i s'ha donat a la fugida després d'atropellar-la. El sinistre s'ha produït en la pedania de les Palmeres de Sueca, on ella estava de festa amb amics en una zona de discoteques.

Diverses hores més tard, i després que les forces de seguretat difongueren fotografies del vehicle per a localitzar-lo, el supòsit conductor s'ha presentat a les 16.45 hores en la comissaria de Torrent i ha sigut arrestat per la Policia Nacional.

L'Ajuntament de Cullera (València), localitat de la qual era veïna la jove, ha decretat dos dies de dol oficial i ha s'ha posat a la disposició de la família. Les banderes dels edificis municipals onejaran a mitjana durant el dol, amb la consegüent suspensió de tots els actes oficials previstos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento