Els canvis en les línies de l'EMT de València entren en vigor el 22 de febrer
Els canvis en les línies de l'EMT de València entren en vigor el 22 de febrer EMT VALENCIA

Els canvis anunciats per l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València a la fi del passat any entraran en vigor el pròxim dijous 22 de febrer. La posada en marxa de les modificacions, fusions i retocs de línies estava condicionada a la finalització de les obres per a fer de doble sentit per a autobusos l'avinguda Navarro Reverter i que eren essencials per a la circulació d'aquests trajectes.

La segona remodelació de la xarxa en la present legislatura afectarà a vuit línies i inclou tant ampliacions de recorreguts existents com a fusions de línies i fins i tot el canvi de nomenclatura d'algunes d'elles.

Les noves són la 92 (Campanar - La Malvarrosa, que substitueix a l'actual 2), 93 (Av. del Cid - Passeig Marítim, resultat de la fusió de les actuals 3 i 41), 94 (Campanar / Albereda - Av. França, nova denominació de l'actual 1, però amb canvis) i 98 (actual 29, però que amplia el seu recorregut des de la Politècnica fins a l'estació del Cabanyal).

D'altra banda, la 18 deixarà d'anar a la Fe i connectarà Malilla i Monteolivete amb l'Hospital Doctor Peset, el de referència de la zona. La 99 prolongarà el seu servei fins a la Malvarrosa (ara arriba fins al Cabanyal), mentre que la 25 i la 95 experimenten xicotets retocs a l'entorn de Navarro Reverter i la plaça Porta de la Mar.

Consulta aquí más noticias de València.