El primer edil i també president de la Diputació de València ha assenyalat a Europa Press que el consistori decretarà dos dies de dol i les banderes onejaren a mitja asta. Així mateix, ha donat el condol a la família i ha assegurat que des de la corporació es posaran a la seua disposició els serveis municipals d'ajuda psicològica.

El sinistre s'ha produït aquest divendres, quan els efectius del Consorci Provincial de Bombers han rebut sobre les 15.00 hores l'avís d'un incendi en una vivenda vella i aïllada de tres plantes a Ontinyent.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat un total de 12 bombers dels parcs de les localitats valencianes d'Ontinyent, Xàtiva i Alzira. A la seua arribada, les flames estaven propagades per tota la vivenda, per la qual cosa han procedit a sufocar-les i rastrejar l'interior, fins a trobar a les dos víctimes mortals, dos nadons de menys d'un any d'edat.

El pare de les menors, que, segons fonts consultades, es trobava en l'exterior de la casa tallant llenya quan es va declarar el foc, va tractar de sufocar-ho i va resultar ferit amb cremades pel que ha ingressat en l'hospital amb pronòstic reservat. Les mateixes fonts apunten al fet que la mare es trobava treballant. La parella té una altra filla més major que estava amb un veí, segons les mateixes fonts.

Les primeres hipòtesis apunten al fet que l'origen de les flames va poder estar en una ximeneia o estufa de llenya que la família usava per a calfar-se, encara que la Guàrdia Civil segueix investigant les causes.

Segons els bombers, la casa és una construcció molt antiga i amb bigues de fusta pel que a la seua arribada les flames ja havien pres amb "molta força" en l'immoble.

Consulta aquí más noticias de València.