Comunitat Valenciana

Moren dos nadons en un incendi a Ontinyent i s'investiga si es va originar en una ximeneia

  • Dos nadons han mort aquest divendres en l'incendi d'una vivenda vella i aïllada de tres plantes a Ontinyent (València) que, segons s'està investigant, va poder originar-se en la ximeneia, encara que no es descarta cap hipòtesi, segons han assenyalat fonts de la investigació a Europa Press.

Una persona que estava en l'interior de l'immoble, pel que sembla el pare dels nadons, també ha resultat afectada per cremades i ha ingressat en l'hospital amb pronòstic reservat, han detallat a fonts sanitàries.

Els efectius del Consorci Provincial de Bombers han rebut l'avís del foc sobre les 15.00 hores, després del que s'han desplaçat la vivenda un total de 12 bombers dels parcs de les localitats valencianes d'Ontinyent, Xàtiva i Alzira. En aquests moments encara es troben treballant en el lloc del sinistre.

A la seua arribada, les flames estaven propagades per tota la vivenda, per la qual cosa han procedit a sufocar-les i rastrejar l'interior, fins a trobar a les dos víctimes mortals. Es tracta de dos nadons, segons fonts policials.

Una altra persona que estava en l'interior de la vivenda afectada -pel que sembla, un dels pares dels nadons- ha patit cremades i ha sigut traslladada a l'Hospital d'Ontinyent, on ha ingressat amb pronòstic reservat, segons fonts sanitàries.

A causa de la intensitat i la virulència del foc, l'equipament dels bombers també s'ha vist afectat per les flames, destaquen des de l'organisme provincial.

També s'han desplaçat el lloc efectius de la Guàrdia Civil per a tractar d'aclarir les causes del succés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento