Puig descarta "afany venjatiu" en la personificació de la Generalitat en la nova causa del circuit de Fórmula 1
Puig descarta "afany venjatiu" en la personificació de la Generalitat en la nova causa del circuit de Fórmula 1 EUROPA PRESS

Puig ha valorat així, a preguntes dels periodistes, el procediment que ha obert aquesta setmana el jutjat d'Instrucció número 17 de València en relació amb les adjudicacions realitzades en 2007 i 2008 per l'entitat pública de la Generalitat GTP, pels contractes de les obres per al Gran Premi de Fórmula 1. Entre els citats a declarar com investigats està l'expresident valencià Francisco Camps.

Després que la consellera d'Obres Públiques, Mª José Salvador, enviara aquest passat dijous un escrit autoritzant a l'Advocacia a personar-se en la causa, el president ha subratllat que "la Generalitat es persona en totes les qüestions que puguen afectar el deteriorament de les seues finances i en les quals hagen generat algun tipus de pèrdua col·lectiva". Per tant, ha precisat que "el que va a fer, com totes les vegades, és recuperar aquells recursos que es van extraure d'una forma indeguda".

Ara bé, ha puntualitzat en aquest punt que "no hi ha cap tipus d'afany venjatiu ni afany persecutori; al contrari, volem que d'una vegada es faça justícia i puguem passar pagina". Puig ha insistit que la Comunitat Valenciana es troba actualment "en un altre àmbit", el de "la superació de la hipoteca reputacional" i d'intentar "millorar les expectatives dels ciutadans i que tinguen benestar i treball".

"Evidentment, cadascun és conscient de qual és la seua responsabilitat", ha afegit, per a emfatitzar que "cadascun ha de ser conscient del que representa i del que a cada moment ha de fer per la seua comunitat".

Consulta aquí más noticias de València.