Oltra sobre la nova causa de la F1: "Ja no ens conformem amb responsabilitat penal, sinó que es retorne el robat"
Oltra sobre la nova causa de la F1: "Ja no ens conformem amb responsabilitat penal, sinó que es retorne el robat" EUROPA PRESS

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la nova causa que ha obert el jutjat d'Instrucció número 17 de València i que investiga la construcció del circuit de Fórmula 1.

Oltra ha indicat que la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ja ha cursat l'autorització perquè l'Advocacia de la Generalitat es persone en aquest procediment perquè la Generalitat Valenciana vol que recuperar "tots els diners dels valencians".

Insistida per si creu que aquesta causa pot tindre alguna relació amb el presumpte finançament irregular del PP, Oltra ha indicat que aquesta qüestió s'està investigant, encara que ha assenyalat que a mesura que avancen les investigacions judicials "tots els casos de corrupció a la Comunitat acaben tenint una branca que fixa connexió amb el presumpte finançament il·legal PP".

"És un poc com 'tots els camins condueixen a Roma', però ací tots els casos de corrupció pareix que tenen relació directa amb el finançament del PP", ha assenyalat.

En qualsevol cas, ha indicat que les actuacions són secretes i només coneix el que ha transcendit en els mitjans de comunicació i el que ha de fer la Generalitat és personar-se en els casos de corrupció per a "recuperar tots els diners dels valencians". "Ja no ens conformem amb que hi haja responsabilitat penal, sinó que s'ha de retornar fins a l'últim cèntim que es robat", ha subratllat.

Consulta aquí más noticias de València.