La Generalitat estableix l'Emergència 0 per nevades en cinc comarques de Castelló i dos de València
La Generalitat estableix l'Emergència 0 per nevades en cinc comarques de Castelló i dos de València DIPUTACIÓN DE VALENCIA

Així mateix, el CCE ha establit la preemergencia per vents nivell taronja en l'interior nord de Castelló a partir de les prediccions de la delegació territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia, segons ha informat el 112 GVA en el seu compte de Twitter.

A primera hora del dia no hi havia carreteres tancades pel temporal a la Comunitat Valenciana, si bé es requeria cadenes per a circular en vies de la Diputació de Castelló de l'interior de la província i en trams de la N-232a.

A València, es recomana conduir amb precaució en vies de la corporació provincial en l'interior nord per la presència de plaques de gel sobre al calçada. De fet, segons assenyalava la Diputació, la neu ha donat una "xicoteta treva" encara que els efectius segueixen treballant estenent sal fundent per a previndre la formació de plaques de gel en totes les demarcacions de les comarques d'interior.

Consulta aquí más noticias de València.