Comunitat Valenciana

Les mínimes cauen durant la matinada fins els -8º en el nord de Castelló

  • Les temperatures mínimes han caigut durant la passada matinada fins els -8,3 graus a Vilafranca, fins els -6,2 en Fredes i fins els 5,3 a Castellfort, en la província de Castelló, i l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha donat ja per finalitzats els avisos per temperatures mínimes, quedant només actius avisos grocs per ratxes de vent en el nord de Castelló.
Fred, baixes temperatures, abric, abrigar-se
Fred, baixes temperatures, abric, abrigar-se
EUROPA PRESS
Fred, baixes temperatures, abric, abrigar-se

Després d'una nit molt freda en tot l'interior de la província, a poc a poc se'n van recuperant les temperatures i des de les 7 del matí s'ha reincorporat el dispositiu de nevades del Consorci Provincial de Bombers de Castelló. "A l'espera del vent, hui el gran problema és el gel", ha explicat des d'aquest cos.

El 112 ha informat que no hi ha vies tancades, però es requereixen cadenes en trams de la N-232a. A més, demana precaució als conductors davant l'existència de plaques de gel.

Segons Aemet, encara segueix havent-hi molta neu en l'interior de Castelló, ja que les temperatures tan baixes d'aquests dies han impedit la seua fusió. A Vilafranca continua havent-hi una capa de 20 centímetres de neu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento