Comunitat Valenciana

L'equip d'Oltra pregunta a Fiscalia si investigarà d'ofici les amenaces de mort en xarxes socials a la vicepresidenta

  • El seu cap de gabinet ha publicat en Twitter imatges dels comentaris.
  • La vicepresidenta va mostrar el seu suport a Inés Arrimadas per un cas semblant.
Tweet de Miquel Real
Tweet de Miquel Real
EUROPA PRESS
Tweet de Miquel Real

L'equip de Mónica Oltra, vicepresidenta del Govern valencià, ha preguntat a la Fiscalia si va a actuar d'ofici davant unes amenaces de mort que ha rebut la també consellera d'Igualtat a través de les xarxes socials.

En concret, el cap de gabinet d'Oltra, Miquel Real, ha publicat un tuit en el qual es pot llegir: "En aquests casos d'amenaces a Oltra la Fiscalia també actua d'ofici?". I adjunta dues imatges en les quals una mateixa persona profereix amenaces a la vicepresidenta.

Amenaces

En una d'aqueixes imatges s'arreplega un tuit en el qual s'adjunta un article de premsa sota el títol 'Presidenta o salt a la política nacional' i aqueixa persona comenta: "A aquesta gossa filla de puta que pengen d'una soga per traïció als valencians".

En una altra imatge, la mateixa persona agrega un article d'Oltra en el qual es refereix a la presó permanent i assenyala: "A veure si maten a la teua mare o et violen a tu i segueixes pensant el mateix moniata mamarracha analfabeta i antivalenciana".

Amb l'ús del "també", l'equip d'Oltra al·ludeix a situacions en les quals el ministeri públic ha actuat d'ofici en casos d'amenaces de mort o comentaris en xarxes socials.

Suport a Arrimadas

Recentment, la vicepresidenta de la Generalitat va mostrar tot el seu "suport i estima" a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, a qui una internauta va desitjar a través de les xarxes socials que la "violaren en grup".

En aqueix moment, en declaracions als mitjans, va lamentar que "aquest tipus d'actuacions perpetuen els esquemes masclistes, patriarcals i violents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento