Més de 3.590 registrats a la desena edició del concurs literari en llengua catalana Ficcions

  • 2.424 dels participants són alumnes catalans de segon cicle d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius.
  • Els premis i diplomes es lliuraran a diferents ciutats. L'acte a Barcelona tindrà lloc el 23 de maig a La Pedrera.
10ena edició de Ficcions.
10ena edició de Ficcions.
AMIC
10ena edició de Ficcions.

El passat 6 de febrer es va tancar el període de registre a la desena edició del concurs literari en llengua catalana 'Ficcions, l'aventura de crear històries' que ha recollit una participació rècord de 3.593 registrats de 324 centres educatius. D'aquests, 2.424 alumnes són de Catalunya, 553 del País Valencià y 616 de les Illes Balears.

Els inscrits en són enguany 690 més que en l'anterior edició, que es va tancar amb un total de 2.903 participants.

Al mateix temps, més de 1.400 grups han penjat a la pàgina web www.ficcions.cat el primer dels tres capítols que es demanen.

Hi poden participar en aquest certamen d'escriptura alumnes de 14 a 18 anys que cursin segon cicle d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius i l'impulsa l'Associació Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC).

Prenent com a referència inicial els inicis de les novel·les Li deien Lola de Pilar Romera; Marina de Carlos Ruiz Zafón; Un any i mig de Sílvia Soler; Joc de Trons de George R.R. Martin i Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra, els participants han d'escriure un relat en tres capítols i penjar-lo a la web tot seguint els terminis de lliurament. La participació pot ser individual i en grups de fins a tres persones.

Un jurat format per persones vinculades al món literari i educatiu escolliran els guanyadors i finalistes a partir del 23 de març. L'acte de lliurament de premis i diplomes a Barcelona tindrà lloc el 23 de maig a La Pedrera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento