Finalitza la preemergència en la Xarxa de Carreteres de l'Estat de València i Castelló
Finalitza la preemergència en la Xarxa de Carreteres de l'Estat de València i Castelló SIAB

La Delegació del Govern central a la Comunitat Valenciana ha donat per finaliztat l'estat de preemergència en la Xarxa de Carreteres de l'Estat de les províncies de València i Castelló, segons ha informat l'organisme en el seu compte de Twitter. Així mateix, el delegat, Juan Carlos Moragues, ha demanat en el seu compte de Twitter "moltíssima precaució" ja que queden plaques de gel en l'A-23, en la N-234 i la N-232.

Pel que fa a la resta de la xarxa, des del 112 han informat que, a les 13.00 hores d'aquest dimecres, quatre trams de carretera estan tancats per neu. Aquest són la CV-124 entre Castellfort (Castelló) i l'enllaç amb la CV-12; la CV-125 des de Portell de Morella (Castelló) al límit provincial; la CV-15 des d'Ares del Maestrat (Castelló) fins al límit provincial i la CV-167 entre Benassal i Vilafranca (ambdues a Castelló).

Així mateix, no poden circular camions per la N-232 a l'altura de Morella (Castelló) i es requereixen cadenes en 25 trams de carretera de la província de Castelló.

Consulta aquí más noticias de València.