Ximo Puig: "No anem a permetre que l'actitud de Camps perjudique el conjunt dels valencians"
Ximo Puig: "No anem a permetre que l'actitud de Camps perjudique el conjunt dels valencians" I. CABALLER/CORTS VALENCIANES

Així ho ha manifestat el president, que es troba a Berlín (Alemanya) en la fira Fruit Logistica 2018, sobre la situació de l'exdirigent 'popular', al que diversos partits li reclamen que deixe el seu càrrec en el Consell Jurídic Consultiu a causa de la seua imputació en l'anomenat cas Valmor. A més, Camps ha sigut citat a declarar hui com investigat en una altra causa oberta per presumptes irregularitats en la construcció del circuit urbà de la F1 a València.

"Desgraciadament -ha dit Ximo Puig- durant el seu temps (el de Camps) va haver-hi una sèrie d'irregularitats manifestes i un descrèdit de les institucions i el que no anem a permetre és que en aquest moment, amb una situació molt millor de la reputació valenciana i de la credibilitat de les institucions, és que la seua actitud perjudique el conjunt dels valencians".

Ha recalcat que "totes aquelles persones que estan en alguna institució han d'estar al servei dels ciutadans valencians i no generant una opinió negativa de les institucions". "Camps, que ha sigut president de la Generalitat, hauria d'entendre qual és el paper d'un expresident", ha finalitzat.

Consulta aquí más noticias de València.