Ribó creu que la imputació de Salinas és "conseqüència lògica" de la "destrucció de documentació sensible"
Ribó creu que la imputació de Salinas és "conseqüència lògica" de la "destrucció de documentació sensible" Europa Press

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació abans d'iniciar un recorregut amb bicicleta per la ciutat al costat del ciclista Pedro Delgado, preguntat per la decisió del jutjat que investiga el cas Imelsa i el seu derivat conegut com Taula de citar com investigat Salinas perquè explique fets concernents al seu càrrec en aquesta entitat durant 2007 i 2008.

"Era la crònica d'una història anunciada. En la Fundació de Turisme es va produir un fet que és molt peculiar, la destrucció de documentació presumptament sensible per a investigar tots els temes de finançament no legal per part del PP de campanyes" electorals, ha respost el primer edil.

El responsable municipal ha indicat que "açò és una cosa que no té explicació" i ha comparat la "destrucció de documentació" en Turisme València "amb el trencament de discos durs en la seu del PP" nacional.

"Té moltes similituds perquè és una presumpta destrucció de proves", ha manifestat Joan Ribó, que ha afirmat que el fet que "estiga imputat Salinas és una conseqüència lògica de l'anterior".

Consulta aquí más noticias de València.