Comunitat Valenciana

Morera diu que va pagar ell mateix el viatge a Mallorca per a declarar en Nóos i les Corts, el d'un policia i un assesor

  • El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha assegurat aquest dimarts que va ser ell i no la Cambra autonòmica qui va pagar el seu viatge a Palma de Mallorca per a declarar com testimoni en el juí del cas Nóos. Així mateix, ha detallat que el Parlament valencià va pagar el desplaçament de les dos persones que li van acompanyar per la seua condició d'"autoritat pública", un policia autonòmic i un assessor.
El president de les Corts, Enric Morera, en una imatge recent
El president de les Corts, Enric Morera, en una imatge recent
INMA CABALLER/CORTS
El president de les Corts, Enric Morera, en una imatge recent

Morera s'ha pronunciat d'aquesta manera a partir de les informacions publicades sobre aquest tema i de les declaracions realitzades per la portaveu adjunta del PP en les Corts, Eva Ortiz, que li ha exigit que retorne l'import del viatge que va fer en 2016 quan va acudir com a testimoni de Compromís, la coalició política a la qual pertany i de la qual va ser portaveu parlamentari, a declarar en el juí pel cas Nóos.

El president de la Cambra autonòmica ha indicat, en un comunicat, que "el viatge a Palma de Mallorca per a fer una declaració en qualitat de testimoni en el cas Nóos, a petició de la Fiscalia, va ser pagat en la seua integritat per ell mateix" i ha assegurat que té "les factures i el justificant del pagament mitjançant targeta de crèdit" corresponent.

Així mateix, ha comentat que està "pendent el reintegrament" d'aquest import "per part dels jutjats de Palma" de Mallorca i ha ressaltat que és "falsa" les acusacions que se li fan d'haver pagat el seu viatge, realitzat a l'abril de 2016, amb diners de les Corts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento