Vitalic i Iván Ferreiro, noves confirmacions del Low Festival 2018
Vitalic i Iván Ferreiro, noves confirmacions del Low Festival 2018 LOW FESTIVAL

El Low Festival, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de juliol a Benidorm, ha anunciat noves confirmacions nacionals i internacionals encapçalades per Vitalic i Iván Ferreiro.

Així, Vitalic presentarà a la ciutat dels gratacels el seu espectacle ODC Live, catalogat el passat 2017 com a un dels millors xous d'electrònica del planeta. Aquest muntatge arriba després que el francés, pare del so 'french touch', oferira un dels millors discos de la seua carrera, 'Voyager', que es veia complementat amb un single -'Tú conmigo'- a duo amb La Bien Querida, també confirmada en Low 2018.

Es tracta d'un "nom nacional imprescindible", la presència del qual en el desé aniversari de Low Festival és un 'must': el d'Iván Ferreiro. Sonaran a Benidorm els temes de 'Casa', el seu últim disc d'estudi, però també els himnes que l'han convertit en un dels millors autors del pop nacional, destaquen els responsables del certamen en un comunicat.

A més, han avançat la presència d'Elyella. En els últims tres anys, els seus tancaments de Low Festival han comptat amb artistes convidats, espectacles de llum i molt més. El que preparen de cara a aquest Low és encara un secret, però cap 'lower' dubta que, amb la seua sessió i les seues recentment estrenats temes propis, faran ballar el públic com ningú.

Joana Serrat, figura clau del folk-rock d'ascendència nord-americana a Espanya, és la quarta confirmació de la jornada. Després de passar per festivals de la talla de South By Southwest el 2017, demostrarà sobre les taules la qualitat dels temes continguts en els seus últims LP, 'Cross the verge' i 'Dripping Springs'.

Mobilitzar l'escena alacantina

Altra de les grans apostes d'aquest Low 2018 passa per mobilitzar l'escena de Benidorm i la província d'Alacant. Per això, una altra de les noves confirmacions és la de Sra. Robinson. Els alacantins van publicar el passat mes de maig el seu tercer LP, 'Nada mejor', que aprofundeix en un rock'n'roll tan clàssic com a honest i reconfortant.

Aquests cinc nous noms situen ja el cartell de Low Festival 2018 a la vora dels 20 confirmats, "però encara queden infinitat de grans confirmacions per desvetlar". The Chemical Brothers, Phoenix, Izal, Kakkmaddafakka o La Bien Querida tindran prompte nous acompanyants en el cartell "del millor festival d'estiu".

Els abonaments de tres dies per a Low Festival 2018 estan a la venda per 64 euros en lowfestival.es. Aquesta nit pujaran de preu. També estan disponibles els últims 100 abonaments VIP (125€) i els últims 50 tiquets VIP Pool (170€).

Consulta aquí más noticias de València.