Comunitat Valenciana

L'Orquestra de València intervé en el rodatge de la pel·lícula 'Tornar a casa'

  • Segons la regidora Glòria Tello, açò "proporcionarà una major visibilitat de l'Orquestra".
  • Amb una durada de 90 minuts, té format digital i localitzacions a Londres i a València.
Rodatge en el Palau de la Música
Rodatge en el Palau de la Música
EVA RIPOLL
Rodatge en el Palau de la Música

La Sala Iturbi del Palau de la Música s'ha transformat en el matí d'aquest dilluns en un plató de cinema, en el qual l'Orquestra de València (OV), dirigida pel compositor de la banda sonora Vicente Ortiz, ha participat en el rodatge de la pel·lícula 'Tornar a casa', del director i guionista Roberto Bueso.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha valorat, a través d'un comunicat, aquesta participació en un film "en valencià que compta amb la producció d'un professional del prestigi de Fernando Bovaira i de la projecció de Roberto Bueso", i que a més de ser la primera vegada que intervé en un rodatge "proporcionarà una major visibilitat de l'Orquestra i afegirà més dinamisme i versatilitat a la gran qualitat de les nostres professores i professors".

'Tornar a casa' té un repartiment encapçalat per Gonzálo Fernández com Edu i Charlotte Vega com Alicia. Pep Llopis, Xavi Giner, Hugo Rubert, Carlo Blanco, Inma Sancho i Enric Benavent completen els actors del film. Amb una durada de 90 minuts, té format digital i localitzacions a Londres i a València.

L'argument

Compta amb dos empreses productores, Misent i Mod i l'argument tracta la història d'Edu, un jove músic que viu a Londres i que torna durant deu dies al seu poble, per a assistir a les noces del seu germà. El retorn desperta en ell la necessitat de recuperar tot allò que va deixar arrere, especialment a Alicia, l'eterna promesa del seu amic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento