Ribó felicita a Gómez per la seua victòria en les primàries del PSPV per a la secretaria general en la ciutat
Ribó felicita a Gómez per la seua victòria en les primàries del PSPV per a la secretaria general en la ciutat Europa Press

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació durant la inauguració del certamen Cevisama en Fira València, preguntat per aquest resultat. Gómez s'enfrontava en aquest procés de primàries a la també regidora del grup municipal socialista en l'Ajuntament de València i edil d'Esports i Sanitat, Maite Girau.

El primer edil, de Compromís, ha indicat que s'ha mantingut "escrupolosament neutral" en aquest procés de primàries del PSPV-PSOE de la ciutat perquè "és el que he de fer". "És un partit que democràticament fa una elecció", ha precisat sobre aquest tema.

"És una qüestió interna del PSOE en la qual jo no he d'entrar, no puc entrar i no he d'entrar", ha insistit el responsable municipal.

Joan Ribó ha comentat que aquest mateix matí després de conéixer el resultat de les votacions dels socialistes de la ciutat ha felicitat "a la companya Sandra Gómez perquè ha guanyat el procés". "I no puc fer una altra valoració", ha dit, al mateix temps que ha apuntat que "si haguera guanyat l'altra companya, Maite, també l'haguera felicitat".

Consulta aquí más noticias de València.