Comunitat Valenciana

Puig nega una "fallida" en el Consell pel cessament d'Àlvaro i afirma que vol un Govern "unit i cohesionat"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha negat que el cessament del ja exsecretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, siga "una fallida" en el Consell, al mateix temps que ha afirmat que vol que el seu govern siga "un equip unit i cohesionat" que "mire per l'interés general més enllà de qualsevol personalisme".
Ximo Puig en Cevisama
Ximo Puig en Cevisama
GVA
Ximo Puig en Cevisama

Puig s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació durant la inauguració del certamen Cevisama en Fira València, preguntat pel cessament de Julià Àlvaro com a secretari autonòmic de Medi ambient acordat pel ple del Consell del passat divendres, que va prendre aquesta decisió amb la pretensió de donar un "impuls" a les polítiques de medi ambient i canvi climàtic, segons van destacar des de l'Executiu valencià.

Durant la seua etapa en la Conselleria, Álvaro ha mantingut algunes discrepàncies públiques amb la titular d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, pel cessament de Vicent García com a director de l'empresa pública Vaersa.

Preguntat per si el cessament del fins ara secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic suposa una "fallida" en el Govern del Botànic, el cap del Consell ho ha negat i ha posat en relleu que "aquest és el govern més estable en la història de la Comunitat Valenciana i continuarà donant el millor de si mateix per a millorar la vida dels valencians".

"Aquest és un canvi i va a haver-hi altres canvis en el futur, però no afecta el que és el qué, el fonamental, que són les polítiques", ha sostingut.

Així mateix, ha assenyalat que "en qualsevol equip de govern sempre hi ha canvis i s'intenta millorar els equips per a cada moment determinat", al mateix temps que ha agraït "el treball de Julià Àlvaro durant aquest temps", perquè considera que "és una persona important per al que ha sigut aquesta part del Govern del Botànic" i "en aquests moments la consellera ha decidit formalitzar un canvi que nosaltres respectem absolutament", ha agregat.

"Jo, com a president del Govern, vull un equip unit, cohesionat, mirant per l'interés general més enllà de qualsevol personalisme", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento