El Festival Tercera Setmana es prepara per a una nova edició
El Festival Tercera Setmana es prepara per a una nova edició FESTIVAL TERCERA SETMANA

El Festival Internacional d'Arts Escèniques Tercera Setmana ja té dates per a aquest 2018. Serà a Castelló on primer s'alce el teló d'aquesta tercera edició, que se celebrarà en la capital de la Plana entre el 31 de maig i el 3 de juny. València acollirà el certamen entre els dies 7 i 17 del mes de juny i a Alacant els espectacles es podran veure entre el 7 i el 10 del mateix mes.

Des del certamen han assenyalat que el nou equip directiu, al que s'han sumat enguany el castellonenc Tomás Ibáñez i l'alacantí Paco Macià, ja està treballant en la programació del festival. Recentment, Ibáñez va estar a Xile, en el Festival Internacional SantiagoOff, amb la intenció d'establir sinergies amb el certamen sudamericà, un dels més prestigiosos del continent.

Aquesta mateixa setmana està previst que Tercera Setmana faça pública la convocatòria per a la recepció de propostes escèniques per a la seua exhibició en aquesta edició.

El teatre, la dansa, el circ, les arts de carrer i la música tornaran a ser la columna vertebral d'un festival que, amb només dos edicions, ja ha rebut el reconeixement nacional de l'Observatori de la Cultura de Fundació Contemporània, apareixent en el seu Informe sobre 2017, en el rànquing dels millors valorats a la Comunitat Valenciana, recalquen els impulsors de la iniciativa en un comunicat.

Consulta aquí más noticias de València.