Comunitat Valenciana

Tanquen col·legis de Rincón de Ademuz, Els Ports i Los Serranos per les nevades

  • Hi ha carreteres tallades, no funciona el transport escolar i el professorat no ha pogut arribar.
  • La Guàrdia Civil de Trànsit ha prohibit la circulació de vehicles col·lectius.
Efectius dels bombers de Consorci deCastelló treballen per a llevar la neu
Efectius dels bombers de Consorci deCastelló treballen per a llevar la neu
SIAB
Efectius dels bombers de Consorci deCastelló treballen per a llevar la neu

Diversos centres escolars, fonamentalment en les comarques del Rincón d'Ademuz, Los Serranos i Els Ports, estan aquest dilluns tancats a causa del temporal de fred i neu. Així, segons han detallat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Educació tots els centres de la comarca valenciana del Rincón de Ademuz han suspés les classes.

Així mateix, hi ha carreteres tallades, no funciona el transport escolar i el professorat no ha pogut arribar als seus llocs de treball. Per açò, les localitats de Los Serranos Aras de los Olmos, Titaguas y Alpuente han confirmat que suspenen l'activitat.

A Requena-Utiel (València), a Sinarcas s'han arribat a obrir les portes però, finalment, s'ha optat per tancar davant l'alerta per neu, per la qual cosa s'ha donat avís tant a les famílies com al transport escolar, agreguen des del departament de Campanar.

Igualment, l'Ajuntament de Morella (Castelló), als Ports, d'acord amb els centres educatius, informa que, a causa de la neu i a les previsions per a les pròximes hores, les classes queden suspeses en el col·legi i en l'institut.

La Guàrdia Civil de Trànsit ha assenyalat que es prohibeix la circulació de vehicles col·lectius, com minibusos i autobusos, així com de vehicles pesats en l'interior nord de Castelló, per la qual cosa es veuran afectats els transports d'alumnes als seus centres educatius.

Vint-i-tres centímetres de neu a Castelló

El temporal de neu que està afectant sobretot l'interior nord de Castelló ha deixat una capa amb un espessor de 23 centímetres a Vilafranca mentre que a Castellfort se superen ja els 20 centímetres, segons la predicció de l'Aemet.

Així, des de la 1 de la matinada d'aquest dilluns s'està registrant una banda de precipitacions amb moviment de sud a nord que ha deixat pluja feble en el litoral i neu en l'interior i està nevant ara en la comarca dels Ports, en l'extrem nord del territori.

De fet, l'interior nord està en avís taronja per nevades, que poden acumular fins 10 centímetres a partir de 800 o 900 metres mentre que l'interior sud està en avís groc ja que s'espera que l'acumulació no supere els 4 centímetres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento