Comunitat Valenciana

Sandra Gómez guanya a Maite Girau en les primàries del PSPV de València

  • Gómez ha obtingut un total de 640 vots (56,1%) enfront dels 485 (42,5%) de Girau.
  • La regidora serà la nova secretària general de cara a les eleccions municipals de 2019.
Sandra Gómez, en el moment de la votació
Sandra Gómez, en el moment de la votació
@SANGOMEZLOPEZ
Sandra Gómez, en el moment de la votació

La portaveu socialista en l'Ajuntament de València i candidata a la Secretaria General del PSPV en la ciutat, Sandra Gómez, ha guanyat per 155 vots a l'altra aspirant, la regidora Maite Girau, en les primàries que ha celebrat la formació aquest diumenge, per la qual cosa serà la nova secretària general de cara a les eleccions municipals de 2019.

Gómez ha obtingut un total de 640 vots (56,1%) enfront dels 485 (42,5%) de Girau, del total de 1.140 paperetes emeses en unes primàries a les quals estaven cridades 1.495 persones, amb una participació del 76,3% i 16 vots nuls o en blanc, segons han informat fonts socialistes.

La també primera tinent d'Alcaldia s'ha imposat en la majoria de les agrupacions socialistes de la ciutat -Abastos, Benimaclet, Ciutat Vella, Jesús-Patraix, Marítim i Russafa-, a excepció de Benimàmet i València Nord, on la regidora d'Esports ha obtingut pràcticament el doble de vots que Gómez.

El partit "torna a estar en peus"

La nova secretària general del PSPV a València assegura que el partit en aquesta ciutat "torna a estar en peus" i "tornarà a fer història i a guanyar". "S'ha acabat el partit de les quotes i de les famílies per a ser el partit de les idees i l'única família que va a comptar va a ser la socialista, la de totes i tots, perquè ens necessitem".

En el seu primer discurs després de conéixer-se la seua victòria, Sandra Gómez va recalcar que ja no és només la candidata de 'La força per a guanyar' sinó "la secretària general de tots i totes". I en aquest punt, va advertir: "Mai vaig a permetre que ningú utilitze el meu nom per a dividir aquest partit i a la família socialista".

"Vos demane a tots que comencem de nou, després de les tensions viscudes en els últims mesos, perquè necessitem tornar a construir un partit en el qual el centre de debat no siguem nosaltres sinó les famílies valencianes que creuen en aquest partit", ha agregat.

Força perquè Sánchez i Puig sifuen “líders”

Per açò, ha afirmat que cal parlar dels aturats, de la dones que cobren menys dels homes, dels desnonats o dels pensionistes, entre d'altres, per a ser "l'esquerra que pare indiscutiblement a la dreta i la força perquè els nostres secretaris generals Pedro Sánchez i Ximo Puig siguen els líders del nostre país i la nostra Comunitat".

També va tindre paraules d'agraïment a l'altra candidata en el procés de primàries, Maite Girau, perquè "juntes hem fet d'aquest un partit molt més fort". Per la seua banda, Girau, en un missatge compartit en xarxes, va donar les gràcies a totes les companyes i tots els companys que li han donat el seu vot i han depositat així la seua confiança en la seua candidatura.

"Hui guanya la militància en aquestes primàries. Seguirem treballant com hem fet fins ara per al PSPV de València, defenent els valors que ens defineixen com a socialistes. Com no, la meua enhorabona a la companya Sandra Gómez", afig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento