Prohibit circular els vehicles pesats en el nord de Castelló i problemes en l'A-3, la N-III i la CV-35
Prohibit circular els vehicles pesats en el nord de Castelló i problemes en l'A-3, la N-III i la CV-35 CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS

Així, es prohibeix la circulació de vehicles col·lectius i vehicles pesats en l'interior Nord de Castelló. A més, des de les 02:16 hores hi ha restriccions en l'A-3, entre els quilòmetres 242 i 297, en la N-III, entre els quilòmetres 229 i 275 al seu pas per Villargordo. En la zona hi ha 11 llevaneu actuant. Així mateix, no es pot circular per la CV-35 entre Titaguas i Tuejar per acumulació de neu, segons les mateixes fonts.

Aquest dilluns es manté l'avís taronja per neu en l'interior nord de Castelló i groc en l'interior sud on la cota de neu estarà entre els 800 i 900 metres.

El cel estarà aquest dilluns cobert i s'esperen precipitacions febles i ocasionals, preferentment en la mitat nord amb temperatures amb pocs canvis. Així, les màximes no superaran els 13ºC mentre que les mínimes cauran fins als -2ºC.

Així mateix, es registraran gelades febles en punts de l'interior amb predomini de vent de component oest fluix, canviant en el litoral de Castelló i València a nord-est fluix a moderat.

Consulta aquí más noticias de València.