Oltra diu que manté la seua postura sobre com ha d'engegar-se À Punt i que hi ha gent "que ha canviat d'opinió"
Oltra diu que manté la seua postura sobre com ha d'engegar-se À Punt i que hi ha gent "que ha canviat d'opinió" GVA

Així ho ha asseverat Oltra en ser preguntada sobre la valoració que fa el Consell dels resultats de les borses provisionals de treball d'À Punt, en les quals tan sols el 8 per cent són noves incorporacions i la resta es tracta d'extreballadors de l'antiga RTVV i si considera açò just o proporcionat.

La també portaveu de l'Executiu ha recordat que el Consell no ha valorat mai decisions del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i no ho farà tampoc en aquest cas perquè existeix una llei de les Corts i el Consell "conscientment" no va tindre la iniciativa legislativa precisament per a tindre una ràdio i una televisió "verdaderament dels valencians i no un instrument governamental com era en l'època del PP".

Per açò, continuaran amb aquesta "asèpsia" perquè "es comença valorant les borses de treball i s'acaben dictant els titulars de les telenotícies". "I això no volem fer-ho", ha remarcat Oltra.

Davant la insistència sobre l'opinió que li mereixen no els criteris de les borses, sinó el resultat del procés i si considera que és proporcionat, ha assenyalat: "Què vols que li diga que no haja dit ací ja, fora i en tots costats, 'me han caído como panes'".

"Els convide al fet que vagen a l'hemeroteca, no he canviat d'opinió, pense el mateix que pensava fa tres anys, fa dos, un, sis mesos", ha incidit, per a ressaltar el fet que ara "hi haja gent que s'ha donat compte i canvie d'opinió".

També ha recordat al PP que "hi ha gent que callada estaria millor" especialment quan va ser aquest partit "qui va tancar aquesta televisió i qui va generar el problema".

Finalment, davant la insistència sobre si, aleshores, considera que no és proporcionat el resultat de la contractació a través de les borses temporals, ha assenyalat: "Ja ha fet la lectura, és molt llest".

Consulta aquí más noticias de València.