Comunitat Valenciana

El PP celebra el cessament d'Àlvaro després de la seua "nefasta" gestió: "El Medi ambient valencià està d'enhorabona"

  • La portaveu de Medi ambient del Grup Popular en les Corts Valencianes, Elisa Díaz, ha celebrat aquest divendres el cessament de Julià Álvaro com a secretari autonòmic de Medi ambient després de la seua "nefasta" gestió al capdavant d'aquest departament. "El Medi ambient valencià està d'enhorabona. Aquesta és la millor decisió de la consellera Elena Cebrián en els seus quasi tres anys al capdavant de la conselleria", ha assenyalat.

En un comunicat, Elisa Díaz ha indicat que el Medi ambient de la Comunitat Valenciana "està d'enhorabona perquè per fi la Consellera Cebrián s'ha dignat a escoltar al Grup Popular". "Hui es demostra que el cessament o dimissió que portem demanant del senyor Julià Àlvaro no era cap capritx, sinó una necessitat manifesta demanada a crits per tots els sectors afectats davant la seua nefasta gestió. La seua situació era insostenible", ha remarcat.

Per a la diputada 'popular', la gestió d'Àlvaro ha sigut "nefasta" perquè "no només s'ha dedicat a perseguir el seu somni daurat d'intentar imposar el SDDR, sinó que a més ha aconseguit que tot el sector forestal se li posara en contra per la falta de gestió en les muntanyes i la paralització de tot tipus d'expedients, tant plans d'ordenació per a autoritzar a propietaris privats a actuar en les muntanyes, com amb les llicències de caça, o amb les autoritzacions industrials".

DESITJA "SORT" Al NOU CÀRREC

Respecte al recentment nomenat com a nou secretari autonòmic nomenat, Fran Quesada, Díaz li ha desitjat "sort" i ha indicat que "té el llistó molt baix" pel que "per poc que escolte, faça cas al sector i treballe un poc més que Julià segur que millorarà els seus números". "Així i tot té poc temps per a rectificar tot el mal que ha fet Julià", ha manifestat.

Al seu juí, amb aquest cessament, "pareix que des del Consell han iniciat per fi el cessament de secretaris autonòmics estrambòtics i provocadors". "El següent hauria de ser Enric Nomdedéu en Ocupació", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento