Comunitat Valenciana

Fiscalia demana un acarament entre la viuda de l'home assassinat en el barri de Patraix i el seu amant

  • La Fiscalia de València ha demanat un acarament entre la viuda de l'home assassinat en un garatge del barri de Patraix el passat mes d'agost i el seu amant, qui es va confessar autor material del crim, per les seues contradiccions en el jutjat i davant la Policia.
Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia de València

El ministeri públic ha requerit aquesta prova en una vista que s'ha celebrat aquest dijous davant l'instructor del procediment, que es jutjarà per un tribunal popular.

Segons ha pogut saber Europa Press, el ministeri públic ha sol·licitat aquest acarament fonamentalment per les contradiccions de la viuda, coneguda en el seu entorn com Maje, per la qual cosa va declarar primer davant la Policia i amb posterioritat davant el jutge.

En la seua primera versió, va reconéixer haver planificat el crim del seu marit, haver donat les claus a la seua llavors amant i haver pactat amb aquest no mantindre cap tipus de comunicació en els dies següents al succés per a evitar sospites.

No obstant açò, dos dies més tard, en la seua declaració en el jutjat, a l'acusat va negar haver tingut qualsevol tipus de participació en el crim. Per la seua banda, el suposat amant, Salvador, que era company de treball, va reconéixer des del primer moment que ho va fer ell a soles i va desvincular Maje del succés.

L'advocat de la viuda ha sol·licitat en la vista d'aquest dijous la declaració de dos testimonis, usuaris del garatge on aparcava el vehicle la víctima i on es va produir el crim.

La parella va ser detinguda el passat mes de gener -ella, de 27 anys, com coautora del crim i el seu amant, de 47 anys, com a responsable de l'apunyalament-. Tots dos són de nacionalitat espanyola.

La víctima era un home de 36 anys que va morir a causa de huit punyalades en el tòrax el 16 d'agost de 2017 en un garatge de València, situat en el carrer Calamocha.

La Policia va obrir una investigació després del crim i es va centrar a l'entorn de la víctima, ja que pel que sembla la violència de l'atac i altres indicis apuntava al fet que l'autor o autors estarien esperant la víctima per a acabar amb la seua vida per sorpresa, per la qual cosa es van centrar en la seua esposa i un company de treball d'aquest.

L'autor hauria esperat a la víctima agotzonat en el garatge al costat del seu cotxe, a l'hora que anava a treballar, i va ser atacat ràpidament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento