L'home, pel que sembla, sol·licitava en la nota que no se li prestara ajuda i que se li deixara morir. En el paper hi havia una referència a Valladolid, la qual cosa va portar als treballadors a buscar en el registre, un fet que els va permetre localitzar el client en la seua habitació. Davant la Policia, va confessar haver matat a la seua mare.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Comissaria provincial, el presumpte parricida continua detingut aquest dijous en els calabossos de les dependències policials de Benidorm a l'espera de passar a disposició judicial en la ciutat turística.

El cos de la mare va ser trobat en una vivenda del carrer Federico Landrove Moiño, en el barri val·lisoletà de Parquesol, fins a on es van desplaçar efectius policials entorn de les 14.15 hores d'aquest dimecres.

La cerca del cos de la dona es va iniciar immediatament després de la confessió de l'assassinat per part del fill, que va ser detingut inicialment sobre les 13.30 hores en l'Hotel Bali de la localitat alacantina després de protagonitzar un intent de suïcidi.

En acudir els agents de la Policia Nacional, l'home va confessar que el seu intent de llevar-se la vida guardava relació amb la mort de la seua mare, de la qual s'ha responsabilitzat.

L'autor confés del crim va ser traslladat a l'Hospital Comarcal de Marina Baixa, a la Vila Joiosa, on inicialment va ser atès en l'Àrea de Psiquiatria, per a ser traslladat més tard als calabossos de la Comissaria de la Policia Nacional a Benidorm.

Consulta aquí más noticias de Alacant.