Comunitat Valenciana

Detingut un home atrinxerat després d'agredir sexualment la seua companya de pis

  • Un home de 59 anys ha sigut detingut aquest dimecres després que s'atrinxerara en la seua casa i amenaçara amb suïcidar-se després de, presumptament, agredir sexualment la seua companya de pis, de 25 anys, en el número 1 de l'avinguda Pío XII de València, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional.
Vehicle de policia
Vehicle de policia
ARCHIVO
Vehicle de policia

Els fets van succeir a primera hora d'aquest dimecres quan la xica va alertar per telèfon a un amic que el seu company de pis volia agredir-la sexualment. El jove es va desplaçar fins al carrer però com no sabia la porta exacta va avisar a la Policia. En eixe interval de temps, la xica va aconseguir escapar i va relatar als agents el succeït.

Per la seua banda, el presumpte agressor es va atrinxerar en la casa sense obrir i va amenaçar amb suïcidar-se. No obstant açò, va cridar el conserge preguntant si estava la policia fóra i finalment va accedir a obrir la porta. La policia li ha detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior a Europa Press, el detingut té antecedents policials, en la seua majoria per delictes d'estafa, i tres reclamacions judicials en vigor de tres jutjats diferents, almenys un d'ells també estafa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento