El jutge suspèn 'sine die' un juí per delicte lleu d'amenaces i maltractament contra Semedo (Vila-real CF)
El jutge suspèn 'sine die' un juí per delicte lleu d'amenaces i maltractament contra Semedo (Vila-real CF) VILLARREAL CF

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la vista estava prevista per a aquest dimecres i s'ha hagut d'ajornar a causa que l'assenyalament no s'ha notificat amb suficient antelació a un dels denunciants.

Aquesta causa parteix d'una denúncia interposada contra Semedo per uns fets que es remunten al passat 5 de novembre de 2017 en els voltants d'una discoteca de València.

Segons s'exposa en la denúncia, el jugador portugués va tindre un incident amb una de les cambreres de la discoteca i seguidament li van convidar a abandonar el local. Una vegada en l'exterior, se'n va anar cap a l'encarregat de la discoteca i li va dir "anem a parlar" mentre es va posar en la mà en el cinturó. L'escrit contempla que podia portar una pistola, però mai es va arribar a esgrimir.

En el moment dels fets, el defensa no estava convocat pel Vila-real com a conseqüència d'una lesió en el tendó de la seua cama dreta.

Segons informa aquest dimecres COPE Comunitat Valenciana, Semedo es veu enfrontat a una altra denúncia per agressió per uns fets que daten del passat 29 d'octubre. D'acord amb aquesta informació, sobre les 7.00 hores, segons consta en la denúncia, Semedo presumptament va trencar a un altre jove una botella en el cap.

Els fets van tindre lloc en el pàrquing d'una discoteca de València. D'acord amb la declaració de l'agredit, Semedo va fugir després dels fets en el seu cotxe, un tot terreny d'alta gamma.

Consulta aquí más noticias de València.