El conductor que va circular amb 15 palets en el sostre de la seua furgoneta s'enfronta a una sanció de 500€ i 6 punts
El conductor que va circular amb 15 palets en el sostre de la seua furgoneta s'enfronta a una sanció de 500€ i 6 punts AJUNTAMENT DE PATERNA/JUAN ANTONIO SAGREDO

La Guàrdia Civil ha denunciat per conducció temerària al titular d'un vehicle que circulava amb 15 palets sobre el sostre de la furgoneta en la carretera N-220 -des de l'Aeroport de Manises cap a Paterna (València)- s'enfronta a una sanció de 500 euros i 6 punts del permís de conduir. Així mateix, pot ser multat amb 200 euros més, ja que no estava al dia de la corresponent Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

L'Institut Armat informa, a través d'un comunicat, que l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil ha formulat una denúncia al titular de la furgoneta que circulava amb 15 palets sobre el seu sostre, per una infracció a la Llei de Seguretat Vial per conducció temerària.

Aquest dimarts es va tindre coneixement de la publicació d'un vídeo en les xarxes socials, en el qual s'observa una furgoneta que circula a velocitat anormalment reduïda, portant sobre el sostre una quinzena de palets col·locats verticalment, superant els cinc metres d'altura, la qual cosa suposa "un perill per a la seguretat vial".

Per açò el Grup d'Investigació i Anàlisi (GIAT) del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb el Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València, va dur a terme un estudi de les imatges i va esbrinar que els fets van ocórrer el passat dia 29 de gener de 2018 en la carretera N- 220 que va des de l'Aeroport de Manises a Paterna.

Fruit d'aquestes perquisicions, es va obtindre la identificació del vehicle infractor i del seu titular. Per aquests fets, s'ha formulat la corresponent denúncia per una infracció a la Llei de Seguretat Vial per "conducció temerària", la qual cosa comporta una sanció de 500 euros i detracció de 6 punts del permís de conduir, detalla la Benemérita.

A més, s'ha detectat que el vehicle infractor no tenia la ITV en vigor, per la qual cosa també ha sigut denunciat amb 200 euros.

Consulta aquí más noticias de València.