La vicepresidenta del Govern s'ha pronunciat així en un esmorzar informatiu del Forum Europa Tribuna Mediterránea en el qual ha presentat una conferència de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en ser preguntada per l'ajornament del ple d'investidura de Puigdemont i els missatges de mòbil, publicats hui, de l'excap de l'executiu català en els quals assegura que "Moncloa triomfa" i que el procés "s'ha acabat".

Al seu parer, "ha arribat el moment que s'assumisca públicament, allò que es diu en privat" i ha assenyalat que Torrent ha d'obrir una nova ronda de contactes amb els grups del parlament autonòmic catalana per a "salvar la situació generada" per l'expresident. "No em puc creure que entre els més de 100 diputats no hi haja ningú que puga recuperar la senda del consens i el diàleg", ha subratllat.

Ha remarcat que l'obligació de tot govern és "pensar en els ciutadans", com ha destacat que ha fet el Govern d'Espanya "en tota aquesta crisi". "Toca pensar en el futur del nostre país i no el nostre", ha insistit.

En aquest sentit, ha destacat que és el moment que Catalunya "es construïsca i es deixe de destruir" perquè recupere "l'estabilitat, serenitat i fortalesa que sempre ha tingut en un país com Espanya que és "fort, unit i solidari", ha reivindicat.

D'altra banda i qüestionada per les afirmacions de Torrent d'ahir dimarts, qui va assenyalar que "ni la vicepresidenta Soraya ni el TC decidiran qui ha de ser el president de la Generalitat", la vicepresidenta del Govern ha subratllat: "Les dones també tenim dret al nostre cognom".

Consulta aquí más noticias de València.