Soraya Sáenz de Santamaría es reunirà aquest dimecres amb una vintena d'empresaris de la Comunitat Valenciana
Soraya Sáenz de Santamaría es reunirà aquest dimecres amb una vintena d'empresaris de la Comunitat Valenciana EUROPA PRESS/ ALEX ZEA

Entre els assistents a la trobada estan el president de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), Vicente Boluda; el president de la CEV, Salvador Navarro; el del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, així com representants d'Ascer, Fecoval, Cambra de Contractistes, Conexus o ATA, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de la cita.

La reunió es produeix després de la petició que van fer els empresaris en el mes de setembre per a mantindre una entrevista amb el Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i la pròpia vicepresidenta de l'executiu central i aprofitant la visita de Sáenz de Santamaría a València per a participar en un esmorzar informatiu. De fet, la trobada serà després d'aquest acte i en el mateix lloc, l'hotel Astoria.

Entre les qüestions que s'abordaran estaran la reforma del finançament autonòmic i les inversions del Govern central en la regió valenciana, segons han indicat les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.