Cs presenta una iniciativa perquè els partits retornen els diners robats
Cs presenta una iniciativa perquè els partits retornen els diners robats CS

El grup de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes ha registrat una Proposició No de Llei (PNL) per a exigir la responsabilitat patrimonial subsidiària dels partits polítics en casos de corrupció dels seus càrrecs públics o orgànics perquè aquest "retornen els diners robats pels seus polítics corruptes".

Així ho ha explicat la síndica de Cs en la cambra autonòmica valenciana, Mari Carmen Sánchez, en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics en la qual ha destacat la importància que tots els partits s'impliquen en la lluita contra la corrupció.

"La transparència és una bonica bandera que a tots ens agrada enarborar, però ha arribat el moment de posar-se a la feina i actuar de veres contra la corrupció", ha remarcat.

"Estem cansats de tanta corrupció"

Així mateix, ha explicat que la iniciativa reclama, a més, d'un canvi normatiu que incloga la responsabilitat patrimonial subsidiària dels partits, la creació d'un òrgan intern anticorrupció amb funcions preventives i de control, dins de cada formació política.

"Estem cansats de tanta corrupció, especialment a la Comunitat Valenciana", ha indicat Sánchez, qui ha insistit en la importància que tots els partits "estiguen implicats i units" en aquesta lluita.

Consulta aquí más noticias de València.