Comunitat Valenciana

PP i Cs critiquen a Ribó pel baròmetre municipal i li acusen de "fer trampes"

  • Eusebio Monzó, ha retret a Ribó que "utilitze els resultats en el ple per al seu benefici polític".
  • El portaveu de Cs assegura que l'enquesta "descriu una alarmant preocupació per l'atur".
Ayuntamiento de Valencia
Ayuntamiento de Valencia
EUROPA PRESS
Ayuntamiento de Valencia

Els grups de PP i Cs en l'Ajuntament de València han criticat l'alcalde Joan Ribó pel baròmetre municipal i li han acusat de "fer trampes" amb aquest instrument. El portaveu 'popular', Eusebio Monzó, ha retret a Ribó que "utilitze els resultats en el ple per al seu benefici polític" mentre que el síndic de la formació taronja, Fernando Giner, creu que fa "trampes al solitari" amb eixe baròmetre.

Segons Monzó, "el resultat del baròmetre mostra dos fets rellevants: que Compromís, autor de l'estudi, és el membre del tripartit més afavorit de l'enquesta i que Ribó és incapaç de generar il·lusió entre els veïns perquè, a pesar de comptar amb més recursos econòmics que mai, no té projectes ni idees per a millorar València, la qual cosa fa que la valoració de la gestió de l'Ajuntament, que segurament estiga unflada, s'estanque i siga la mateixa que fa un any".

Monzó ha manifestat també la seua "sorpresa" per algun dels indicadors resultants del baròmetre, "perquè no reflecteixen la realitat que es viu en el carrer", ha indicat. Com a exemple, ha citat que "és molt estrany o paradoxal que l'urbanisme i l'ocupació siguen dels principals temes que segons l'enquesta millorarien els veïns de la gestió municipal, sent àrees de govern del PSPV, i que per contra la gestió dels mercats o de l'EMT, que correspon a Compromís, siga molt valorada".

"Alarmant preocupació per l'atur"

Per la seua banda, el portaveu de Cs ha criticat Ribó per manifestar la satisfacció del tripartit pels resultats de l'infobaròmetre "que descriu una alarmant preocupació dels valencians per l'atur".

"Ribó continua fent-se trampes al solitari, mostra satisfacció per uns resultats que indiquen que els valencians estan greument preocupats per l'atur, a més de per altres qüestions com la neteja de la ciutat i l'aparcament", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento