Comunitat Valenciana

Detingut un home sense carnet i drogat per agredir una conductora amb la qual va tindre un accident a València

  • Agents de la Policia Local de València han detingut un home de 30 anys per la seua presumpta implicació en un accident en el qual es va comprovar que mancava de carnet i en el qual suposadament va agredir la conductora de l'altre vehicle, que va donar positiu en alcoholèmia i va haver de refugiar-se en un caixer d'una oficina bancària davant les agressions que va manifestar haver rebut per l'arrestat, que va donar positiu al seu torn en cànnabis en un test de drogues.
Agents de la Policia Local de València en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Local de València en imatge d'arxiu
POLICÍA LOCAL TWITTER
Agents de la Policia Local de València en imatge d'arxiu

Segons ha informat la Policia Local, els fets van succeir sobre les 2.21 hores quan sala 092 va comunicar a una patrulla de Policia Local un accident amb víctimes en l'avinguda del Port amb Cardenal Benlloch.

Una vegada van arribar al lloc, els agents de Policia Local van comprovar que es tractava d'un accident per envestida lateral de dos turismes amb dos ferits, dels quals un havia sigut traslladat ja a l'Hospital Clínic i l'altra persona va ser excarcerada pels bombers i traslladada al mateix centre sanitari.

La conductora d'un dels vehicles implicats en l'accident, que va donar positiu en alcoholèmia, s'havia refugiat en el caixer d'una oficina bancària davant les agressions que va manifestar haver patit de l'altre conductor i que, segons va indicar als agents, van consistir en colps amb un bat de beisbol en tot el vehicle i a ella mateixa en el braç esquerre i l'estómac.

També va denunciar que el detingut li havia arrancat "per força" la bossa que portada penjada de la qual li va sostraure les claus de casa, 20 euros i diferent documentació abans de tirar la bossa enmig del carrer.

DANYS ADDICIONALS EN EL COTXE

Els agents van comprovar que el vehicle d'aquesta persona presentava "danys addicionals" a l'accident que coincidien amb la descripció facilitada i que consistien en trencament de cristalls, darrere, finestretes posteriors i davantera dreta, retrovisor dret i porta posterior dreta.

Una vegada inspeccionada la zona, van localitzar també el bat de beisbol. Els agents van realitzar a l'ara detingut la prova de detecció de drogues "davant l'excitació que presentava", que va donar resultat positiu en cànnabis.

En la consulta dels antecedents es va comprovar que mancava de permís de conduir i mai ho ha posseït pel que el conductor va quedar detingut després de suposadament presentar "en tot moment" resistència i provocar danys en el vehicle de Policia Nacional que ho va traslladar a un centre sanitari.

Segons la Policia Local, en l'hospital també va mantindre una "gran agressivitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento