L'escrit de denúncia de Ciutadans va ser presentat el passat 25 de gener en el jutjat de guàrdia de Dénia, i en el mateix s'enumeren fins el 12 contractacions que presumptament excedien l'import propi d'un contracte menor i que suposadament van ser fraccionades i sense la tramitació de cap expedient de contractació.

Així, des de Ciutadans han interposat aquesta denúncia arran d'un informe de la interventora de Xàbia datat el 17 de gener de 2017, en el qual s'enumeraven "objeccions" formulades per la funcionària municipal a una sèrie de resolucions adoptades per Alcaldia referits a "la falta total de tramitació d'expedients de contractació per a l'adquisició de subministraments i prestació de serveis", segons arreplega l'escrit de denúncia.

"DESCONEIXEMENT"

Per la seua banda, Chulvi, també portaveu del PSPV en la Diputació d'Alacant, ha acusat Ciutadans de "desconeixement" sobre "com funcionen la majoria" dels ajuntaments, alguna cosa que veu com a "lògic" perquè Cs "no té a penes alcaldies ni funcions de govern rellevants a la Comunitat Valenciana".

Chulvi s'ha pronunciat així en un comunicat en el qual ha criticat que si Cs fa "eixe tipus d'oposició, haurà de denunciar a tots els Ajuntaments de la Comunitat Valenciana. I explicar-li a cinc milions de valencians per què es paralitzen les seues institucions a canvi d'un titular i de situar-se en la carrera electoral".

Consulta aquí más noticias de Alacant.