Comunitat Valenciana

Compromís després del seminari de Vinaròs: "La prioritat absoluta del Consell són les polítiques per a les persones"

  • El síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha mostrat aquest dilluns la "satisfacció" de la seua formació després de conéixer les conclusions del seminari de govern d'Hivern de Vinaròs. "La prioritat absoluta del Consell són les polítiques per a les persones", ha recalcat.
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Europa Press
Fran Ferri en imatge d'arxiu

"Hem vist un Consell que planifica, que s'autoavalua i que mira cap al futur amb nous objectius. Des de Compromís considerem que açò és bo per al funcionament diari i demostra que es governa amb transparència i per a les persones", ha manifestat Ferri en un comunicat.

Segons Ferri, "l'assoliment dels objectius de govern certifica que la prioritat absoluta del Botànic situa les persones en el centre de la política i que, per tant, el benestar de totes i tots és la finalitat de les accions de govern. En aquest sentit, hem de posar en valor la lluita contra la violència de gènere que està liderant el Govern valencià. Així com també el pla de coeducació i la recuperació per a les persones dels hospitals privatitzats com el de la Ribera".

"També volem posar en valor la proposta per a la reforma de la Constitució que ha acordat el Consell. És important eixe acord entre sensibilitats diferents que tenen un objectiu comú: un model d'Estat més just amb els valencians i valencianes. Un model on es garantisca un finançament just, unes inversions dignes, i que els valencians tinguem veu en totes les decisions que ens afecten".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento