Comunitat Valenciana

Primark inicia el procés de selecció de més de 200 empleats per a València

  • La firma busca candidats "dinàmics i entusiastes per la marca, els qui tindran un paper vital en l'èxit de la tenda".
  • L'empresa està col·laborant amb l'Agència d'Ocupació València Activa durant el procés de selecció dels seus treballadors.
  • La nova tenda de Primark a València comptarà amb més de 5.000 metres quadrats d'espai comercial dividits en tres plantes.
Tenda Primark a València
Tenda Primark a València
EUROPA PRESS
Tenda Primark a València

La firma Primark ha iniciat el procés de selecció dels més de 200 empleats per a la seua nova tenda a València, que se situarà en la zona de Russafa i obrirà les seues portes a l'estiu de 2018. Aquestes vacants estan publicades en la pàgina web de Primark.

Per a açò, la companyia està col·laborant amb l'Agència d'Ocupació València Activa, que facilitarà a la companyia les instal·lacions i sales de formació necessàries per al procés de selecció. El pròxim mes de març, un equip del departament de Recursos Humans de Primark es desplaçarà València per a iniciar la selecció.

La nova tenda de Primark a València comptarà amb més de 5.000 metres quadrats d'espai comercial dividits en tres plantes. La tenda comptarà amb les últimes tendències en moda per a dones, homes i xiquets, incloent calçat, complements, roba interior i articles per a la llar.

Les proves estan previstes per a març

L'espai dedicat als empleats comptarà amb espais oberts i servicis moderns i de gran comoditat, com un àrea per a prendre café i una cuina totalment equipada i lluminosa.

Sobre aquest tema, la directora de l'àrea People & Culture-Recursos Humans de Primark Iberia, Juana Rodero, s'ha mostrat "molt satisfeta" de la pròxima obertura d'aquesta nova tenda i ha indicat que la firma busca candidats "dinàmics i entusiastes per la marca, els qui tindran un paper vital en l'èxit de la tenda".

"Oferim un entorn de treball àgil i divertit amb grans oportunitats de carrera. Estem desitjant conéixer a aquests potencials ocupats el pròxim mes de març", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento