Comunitat Valenciana

Detingut un home de 73 anys amb antecedents per intentar segrestar en Alacant a una xiqueta de 8 anys

  • ALACANT, 29 (EUROPA PRESS)

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 73 anys per, amb el rostre ocult, presumptament intentar segrestar a una xiqueta de 8 dissabte passat en la plaça d'Estels, en el centre de la ciutat d'Alacant. Una vegada identificada aquesta persona, es va saber que dies abans havia sigut detingut per delicte de tràfic de drogues, corrupció de menors i abús sexual.

L'home suposadament va intentar agafar a la xiqueta quan estava mirant un aparador. Segons la Comissaria provincial, la menor estava amb la seua mare i es va iniciar un forcejament en el qual van intervenir diverses persones que passejaven per la zona i que van aconseguir evitar que l'home li la portara. La ràpida intervenció policial va permetre la seua localització minuts més tard en un carrer proper.

Els fets van tindre lloc sobre les 12.00 hores del dissabte quan un home es va acostar a una xiqueta de huit anys i va intentar portar-li-la agarrant-la pel braç mentre passejava amb la seua mare. El subjecte vestia amb gorra fosca, ulleres de sol i bufanda de gran grandària tractant d'ocultar el seu rostre.

Minuts després una dotació policial, del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Districte Centre, va aconseguir localitzar-li en un carrer proper al lloc dels fets procedint a la seua detenció. Entre les seues robes se li van confiscar unes tisores, uns guants de làtex i una caixa de comprimits per a tractament de la disfunció eréctil.

L'ara detingut vivia en una caravana en el registre de la qual els agents van localitzar més d'un quilogram de cabdells de marihuana, un revòlver del calibre 38 especial, joguets per a xiquets sense estrenar i nombrosos joguets sexuals per a adults.

Els fets que se li van imputar en la detenció anterior es basaven que, presumptament, convidava de forma habitual a l'autocaravana en la qual resideix, a dos xiques de 15 i 16 anys, a les quals hauria oferit marihuana, tabac i diners a canvi de mantindre relacions sexuals amb elles. El detingut ha sigut posat disposició judicial aquest dilluns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento