Comunitat Valenciana

Seleccionats els estudis que treballaran en Playstation Talents Games Camp de València

  • Sony Interactive Entertainment España (SIE España) ha anunciat els equips seleccionats per a entrar a treballar en la seu que PlayStation Talents Games Camp té a València. Es tracta d'un espai pioner dirigit a estudis de desenvolupament de videojocs independents on podran treballar gratuïtament en els seus projectes durant els pròxims 10 mesos i publicar els seus títols en PlayStation 4 (PS4).
Recurring Nightmare
Recurring Nightmare
PLAYSTATIONC
Recurring Nightmare

Tres han sigut els estudis seleccionats de la convocatòria per a entrar a treballar a partir de febrer en l'espai creat per PlayStation España en col·laboració amb Lanzadera, l'acceleradora pertanyent a Marina d'empreses i impulsada per Juan Roig.

El primer projecte triat és 'Anyone's Diary' (Estudi World Domination Project), un joc de realitat virtual protagonitzat per Anyone, una xica que plasma d'una forma particular en un diari els esdeveniments que van succeint en la seua vida. Es tracta d'un títol de plataformes i trencacaps en tercera persona on el jugador controlarà Anyone i moltes parts del seu món per a resoldre els puzles i ajudar-la a moure's entre les pàgines del seu diari.

També s'ha seleccionat 'Become a Legend: Dungeon Quest' (Inverge Studios), un joc tipus roguelike amb plataformes i acció sobre cavallers, masmorres, tresors, perillosos enemics, paranys i poderosos caps finals. Però, sobretot, és una aventura en la qual el jugador ha de forjar la seua pròpia llegenda, personalitzant i millorant les habilitats del seu cavaller segons les seues preferències.

'Recurring Nightmare' (Estudio PrimerFrame), una aventura gràfica i survival horror en un entorn de plataformes on el jugador se submergirà en la història d'una família maleïda. Per a açò es posarà en la pell de varis dels seus membres amb una narrativa cronològicament inversa, donant a entendre que les decisions dels seus avantpassats poden afectar la seua destinació, i descobrint (o no) l'origen de la maledicció familiar.

'MELBITS'

A més, enguany, com a novetat, s'unirà un equip addicional a aquests tres: el guanyador de la IV Edició dels Premis PlayStation, 'Melbits', de Melbot Studios. Es tracta d'un joc social per a la categoria PlayLink protagonitzat pels Melbits, xiquets bestiolets que viuen en Internet i que poden viatjar entre dispositius.

L'objectiu és guiar de forma segura a un grup de Melbits a la següent etapa, mitjançant la coordinació i el ritme. Cada nivell sorprendrà amb nous desafiaments i interaccions. A més d'això, els jugadors poden usar els Melbits emmagatzemats en el seu compte d'usuari per a jugar amb ells en el joc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento