L'edil ha explicat que se subhastaran sis de les huit motocicletes que es van adquirir -una no està en ús i l'altra es quedarà en el Museu de la Policia Local, ha detallat- i ha precisat que tindran un preu aproximat d'eixida de 8.900 euros, depenent del vehicle.

Gómez ha indicat que poder convocar aquesta subhasta ha sigut una gestió que "administrativament ha costat" i ha valorat que aquesta jornada, "per fi", s'haja aconseguit tancar el procés i traure-la avant, per la qual cosa ha considerat que és "una bona notícia".

La també portaveu del PSPV ha comentat que "l'anterior corporació local", en mans del PP, va decidir adquirir en 2006 per a la Policia Local "dins de la línia política de balafiament i despeses supèrflues", huit motocicletes del citat model "per a anar de processó en la visita del Papa" a la ciutat.

L'edil ha apuntat que després d'açò aquests vehicles "no van tindre cap tipus d'ús" perquè "no eren funcionals per a fer el servei" que realitza la Policia Local. Ha criticat que es gastara "ingents quantitats de diners" per a comprar motos destinades al "lluïment i no per a treballar" a pesar que hi havia "una manca de parc automobilístic i de motocicletes" en aquest servei municipal.

Gómez ha comentat que quan ella va arribar a l'Ajuntament en 2015 com a responsable de Protecció Ciutadana les motocicletes "estaven en el pàrquing". "Huit motos Harley Davidson totalment parades que només circulaven una vegada a l'any acompanyant a la Fallera Major", ha afirmat.

EXPEDIENT D'ALIENACIÓ

La responsable ha apuntat que es tracta de vehicles "de molt valor" i ha destacat que llavors "es va prendre la decisió de subhastar-les". "Hui, per fi, hem pogut aprovar l'expedient d'alienació. Anem a subhastar sis. Una no es pot subhastar perquè està trencada, no està en ús, i l'altra li la quedarà el Museu de la Policia Local", ha exposat.

Sandra Gómez ha explicat que "quan la subhasta es publique en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) hi haurà vint dies perquè qualsevol persona interessada puga licitar amb la finalitat d'adquirir alguna d'aquestes motocicletes". Ha agregat que els vehicles "poden circular perfectament", estan "en ple rodatge" i són aptes per a l'ús.

Consulta aquí más noticias de València.