Comunitat Valenciana

El Vila-real CF no es pronunciarà sobre Semedo abans que finalitze la investigació per presumptes amenaces

  • El Vila-real CF no es pronunciarà sobre el seu jugador Rubén Semedo abans que finalitze la investigació i es resolga el cas de la seua detenció, el passat mes de novembre per un presumpte delicte d'amenaces als voltants d'una discoteca de València, segons han informat a Europa Press font del club castellonenc.
Imatge d'arxiu del fitxatge del jugador portugués
Imatge d'arxiu del fitxatge del jugador portugués
VILLARREAL CF
Imatge d'arxiu del fitxatge del jugador portugués

En eixe moment, l'equip valorarà si ha de pronunciar-se. En tot cas, el Vila-real ha apuntat que els fets que investiga la Policia Nacional pertanyen a la vida privada del jugador, que es troba de baixa per lesió des del passat mes de desembre.

La Policia ha confirmat que el jugador portugués va ser arrestat i va quedar en llibertat pendent de juí. Pel que sembla, segons els investigadors, va amenaçar un empleat. El denunciant va assegurar a la policia que Semedo portava una pistola, encara que de moment no s'ha trobat.

Els fets van ocórrer en dos caps de setmana diferents de novembre de 2017 -segons arreplega el diari 'Las Provincias'- en els quals el defensa no estava convocat pel Vila-real com a conseqüència d'una lesió en el tendó de la seua cama dreta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento