Comunitat Valenciana

Cs denuncia davant el Síndic de Greuges la "falta de transparència" de Ribó amb el baròmetre municipal

  • Ciutadans (Cs) de València ha denunciat aquest divendres davant el Síndic de Greuges la "falta de transparència" de l'alcalde, Joan Ribó, respecte al baròmetre municipal de desembre de 2017. El portaveu del grup, Fernando Giner, ha criticat al primer edil per utilitzar les dades "que encara el tripartit no ha fet públics" durant el debat d'una moció en el ple municipal d'aquest mes.

En un comunicat, Giner ha recordat que ell mateix va realitzar, abans de finalitzar el ple, un prec dirigit a l'alcalde perquè explicara la seua falta de transparència respecte al baròmetre i si l'estava finançant amb diners públics. "Ribó no va saber donar una explicació coherent i va arribar a dir que el baròmetre ho pagaven els Pressupostos de l'Estat, afirmació que després va rectificar", ha dit.

Ha acusat Ribó de "fer un ús partidista i ocultar els resultats de les enquestes públiques que es paguen amb diners de tots els valencians" i ha assenyalat que "el primer baròmetre va costar 17.600 euros, que van eixir de la butxaca de tots els valencians".

A més, Giner ha acusat l'alcalde de "no aprendre dels seus errors". "Ribó és reincident en la roïna gestió de les enquestes, encara no ha apagat el foc de l'enquesta fallera i ja ha provocat un altre", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento