Detingut un home per agredir la seua exparella a València i robar-li el passaport per a impedir-li eixir del país
Detingut un home per agredir la seua exparella a València i robar-li el passaport per a impedir-li eixir del país POLICÍA LOCAL TWITTER

Els fets van succeir al voltant de les 16.30 hores d'aquest passat dijous, quan es va alertar el 092 que uns veïns de la Gran Via Marqués del Túria estaven llançant roba pel balcó a la via pública mentre discutien entre si, segons la Policia Local.

Els veïns van informar als agents traslladats al lloc de que havien escoltat crits en una vivenda. En accedir al replanell, els policies van parlar amb una dona que els va confirmar que la seua exparella sentimental estava en el pis i li havia estat agredint físicament, a més de robar-li el passaport per a, presumptament, no deixar-la eixir del país.

Els agents van comprovar que ella presentava excoriacions en la cara i li van informar dels tràmits a seguir per a poder presentar la denúncia pertinent per delicte de violència de gènere. El presumpte agressor va ser detingut i traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

Consulta aquí más noticias de València.