Comunitat Valenciana

El grup 'Mujeres' arranca al febrer el nou cicle de concerts gratuïts en La Marina

  • Aquest cicle és una de les propostes culturals que posicionen al capdavant el marítim "com un dels pols més actius de la ciutat".
  • Els concerts, que es desenvoluparan d'11.30 a 14.30 hores, pretenen fer accessible la música en directe per a un ampli ventall de públic.
  • Els recitals es portaran a terme a partir del 3 de febrer i fins a maig i abastaran estils com el rock, el pop, el jazz, el surf o l'electrònica.
Concerts a la Marina de València
Concerts a la Marina de València
La Marina de València
Concerts a la Marina de València

La Pèrgola de la Marina, a València, oferirà a partir del 3 de febrer i fins a maig un nou cicle de concerts gratuïts a l'aire lliure amb propostes sonores de molt diversos estils com les de Mujeres, La Plata, Miquel Gil & El Botifarra, Pablo Und Destruktion, Disco Las Palmeras, Júlia, Miqui Puig, Juan Zelada, Papaya, Bigott, Home Gran o Francisco Nixon.

El 3 de febrer arranca amb el grup Mujeres aquesta iniciativa que forma part de la bateria de propostes culturals que posicionen al capdavant el marítim "com un dels pols més actius de la ciutat", segons ha informat La Marina en un comunicat.

L'horari serà d'11.30 a 14.30 hores, amb el doble objectiu de "reivindicar i celebrar les trobades a l'aire lliure a València durant l'hivern i la primavera, i fer accessible la música en directe, la cultura, a un ampli ventall de públic que va des del familiar al més especialitzat".

Les actuacions tindran lloc en la Pèrgola, la "joia" modernista recuperada recentment per a acollir bandes de música i "ara també per a veure desfilar la música contemporània de molt diversos estils", des del rock al pop, passant pel garaje, el jazz, el surf, l'electrònica o la música folklòrica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento