Comunitat Valenciana

PSPV veu "molt positives" les xifres que "situen la Comunitat com la segona CCAA que més ocupació crea a Espanya"

  • La secretària de Creixement i Ocupació del PSPV-PSOE, Blanca Marín, ha valorat de manera "molt positiva" les últimes dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) que situen la Comunitat Valenciana "com la segona autonomia que més ocupació ha creat a Espanya en l'últim trimestre de 2017", ha destacat.

En un comunicat, la dirigent socialista ha destacat que "en aquest context d'estabilitat i confiança que ofereix el Govern de Ximo Puig, la Comunitat s'ha posicionat entre les autonomies líders en la creació d'ocupació". Marín ha enaltit el paper d'empresaris i treballadors en "les bones xifres" de l'atur i ha assegurat que des del PSPV van "a seguir treballant perquè aquesta tendència continue i amb ocupació de qualitat".

"La nostra prioritat en el Govern de la Generalitat segueix sent la creació d'ocupació i les xifres demostren que les polítiques actives d'ocupació i de promoció econòmica que estem impulsant van en la direcció correcta", ha indicat la responsable d'Ocupació dels socialistes valencians qui s'ha mostrat "optimista" en detectar la millora en l'ocupació dels col·lectius més vulnerables com són els joves i els majors de 55 anys.

En el que va de legislatura, ha matisat Marín, "l'augment d'ocupació ha sigut del 9%, tres punts per damunt de la resta d'Espanya". No obstant açò, ha insistit que "encara que les taxes d'atur siguen més baixes i els avanços són positius, persisteixen taxes elevades d'atur juvenil que és necessari disminuir".

En la mateixa línia s'ha manifestat el secretari d'Ocupació del partit Raül Roselló, qui ha destacat que la reducció de la desocupació en 2017 a la Comunitat Valenciana s'ha situat pràcticament al mateix nivell que la del conjunt d'Espanya, la qual cosa, al seu juí, és "una dada molt rellevant perquè en els dos últims anys la taxa espanyola sempre era millor que la valenciana en més de mig punt percentual".

Encara així, ha assenyalat que en el PSPV són "conscients" que el repte i la seua prioritat en aquests moments és "incrementar la qualitat de l'ocupació i reduir la taxa de temporalitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento