El PP recorda al PSPV les declaracions en el lloc web del PSOE en suport de Chaves i Griñán
El PP recorda al PSPV les declaracions en el lloc web del PSOE en suport de Chaves i Griñán Europa Press

Així li l'ha indicat Català en el ple del parlament valencià després que durant la sessió de control Puig haja llegit una nota encara penjada en la web del PP en la qual la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, assenyalava en 2009 que "quedarà fora de tot dubte l'honorabilitat tant de Camps com de Costa".

Durant el debat de la iniciativa amb la qual finalment les Corts han aprovat demanar la dimissió de l'expresident Francisco Camps del Consell Jurídic Consultiu, Català ha mostrat el seu rebuig al fet que s'al·ludisca a la dignitat o honorabilitat en l'acompliment de les funcions davant la "indeterminació" d'aquest concepte.

"Jo puc considerar que no són dignes o honorables perquè el senyor Puig titla de mala notícia el juí a Chaves i Griñán i espera que siguen absolts", ha dit, al·ludint tot seguit a declaracions de la socialista Susana Díaz defenent als expresidents andalusos i assenyalant que "són honests i decents". A més, ha agregat: "En la web del PSOE Luena diu que el PSOE confia en la innocència de Griñán i Chaves i que van assumir la seua responsabilitat i van dimitir".

També s'ha referit a declaracions dels socialistes sobre l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, processat en el cas Comerç, en les quals es refereixen a "un problema de contractació". "I jo he de valorar si vostés són dignes i honorables? No anem a entrar en el seu joc, no jutjarem la dignitat i honorabilitat de les persones ni de fora ni de dins de les Corts", ha resolt.

Fora del debat, i en el seu compte de Twitter, el grup parlamentari 'popular' s'ha referit també a aquesta qüestió amb dos missatges: El PP "li indica a Ximo Puig que el PSOE defèn a Chaves i Griñán en el seu lloc web i li demana que abans de donar lliçons consulte el que fa el seu partit" i un segon en el qual recorda a Puig "les seues declaracions sobre Griñán i Chaves: 'La Justícia és igual per a tots, no hi ha hagut enriquiment personal'".

Consulta aquí más noticias de València.