Comunitat Valenciana

Investigat un home per sostraure 1.000 quilos de taronges en una parcel·la del camí Collet de la Marjalería (Castelló)

  • La Policia Local de Castelló investiga un home de 33 anys després de sorprendre-li dimarts passat quan presumptament estava sostraient 1.000 quilos de taronges d'una parcel·la situada en el camí Collet de la Marjalería, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.
TARONGES FURTADES
TARONGES FURTADES
POLICÍA LOCAL
TARONGES FURTADES

Els fets es van produir sobre les 15.15 hores, quan un veí del camí rural citat va cridar el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 per a alertar la Policia Local de Castelló que estava observant a una persona que es trobava dins d'una parcel·la de tarongers i es comportava de forma sospitosa.

Immediatament, el Centre Integral Municipal 092 va avisar una patrulla destinada al Grup d'Intervenció de Proximitat perquè es desplaçarà fins al lloc descrit pel veí. Els agents, en arribar a l'hort on presumiblement es trobava la persona sospitosa, van observar que, dins de la parcel·la de tarongers, hi havia un turisme marca Opel Zafira amb el maleter obert i ple de cítrics.

Els agents, en acostar-se al vehicle, van detectar un home que estava arreplegant taronges dels arbres i les estava introduint directament en el turisme per la part de darrere. Aquesta persona, en detectar la presència policial, va deixar el turisme obert i va emprendre la fugida entre els horts sent posteriorment identificat pels agents.

Després de la identificació del presumpte autor dels fets, els policies es van posar en contacte amb el propietari de la parcel·la de cítrics on presumptament s'havien sostret les taronges, el qual, va assegurar que no havia donat permís a cap particular per a arreplegar la fruita, alhora que va expressar el seu desig de presentar denúncia pel presumpte robatori.

Els agents, a la vista de tots aquests fets, han instruït contra aquest home diligencies al jutjat d'Instrucció de guàrdia per un presumpte delicte de furt de productes hortofrutícolas, en concret, aproximadament 1.000 quilos de taronges de la varietat navelate.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento